Om firmaet

Vi er i dag 5 ansatte i Kolding VVS.

Kolding VVS er et mindre, men veldrevet VVS firma med mange år på bagen

Firmaet er stiftet tilbage i 1985 af Svend Pedersen og Jens Ole. Fra 1993 er virksomheden ejet og drevet af Svend Pedersen alene. I 2017 overtog Kim Siig firmaet.

Den nuværende ejer Kim Siig har været ansat i virksomheden siden 2003 og blev i 2000 udlært som energimontør. Kim har derfor et stort lokalt kendskab og et solidt fagligt niveau til at drive firmaet videre efter Svend Pedersen.

Vi er idag 5 ansatte i Kolding VVS, to VVS montører Erik Jensen og Lasse Møller og en voksen lærling Thommy Rasmussen, samt Louise Christiansen som er kontordame.

Alle arbejder ud fra de samme værdier som i lang tid har præget firmaet. Der ydes en høj grad af service og fleksibilitet. Arbejdet udføres efter de strengeste håndværksmæssige krav og i høj kvalitet. Vi møder til aftalt tid og afleverer altid vores arbejde i rengjort stand.

Selvom Kolding VVS er en ældre virksomhed har vi altid fingeren på VVS-pulsen og kan derfor altid tilbyde de nyeste og bedste løsninger indenfor VVS-branchen uanset opgavens art.

Følg os på Facebook

Se vores seneste arbejde og kom i kontakt med os.

Mød os her

Få et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde

Ønsker du at høre mere eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os på 75 56 82 66 og 40 35 72 66 eller udfylde vores kontaktformular.