Varmepumper i Kolding

Vi har mange års erfaring med VVS arbejde hos Kolding VVS.

Varmepumper i Kolding og omegn

Leder du efter en, der kan hjælpe dig med installation af varmepumper i Kolding? I næsten 35 år har vi været opdateret på alt der rør sig i VVS branchen, så vores VVS arbejde altid lever op til de højeste standarder.

Vores kompetencer er mange og vi kan løse mange forskellige opgaver. Vi er autorisation VE installatør og at vi har medarbejder der er uddannet til at installere disse, herunder varmepumper.

Vi tager ud og kigger på husene og udregner derefter et tilbud på det og fortæller hvor meget man kan få I tilskud og hvornår man kan søge og så videre.

Vores speciale er især inden for fjernvarme, men vi varetager også følgende VVS opgaver:

  • Varmeanlæg
  • Varmepumper
  • Pillefyr
  • Sanitet
  • Solvarme
  • Og meget mere

Derudover laver vi også almen vedligeholdelse, samt reparation og udskiftning af alle dine VVS installationer.

Fordele ved en varmepumpe

Varmepumper er et energieffektivt og miljøvenligt alternativ til opvarmning af boliger. De bruger varme fra luft, jord eller vand, der findes naturligt i omgivelserne, og kan også bruges til at køle ned i sommermånederne. Fordelene ved varmepumper inkluderer lavere energiregninger, mindre afhængighed af fossile brændstoffer og reduceret CO2-udledning. Derudover kræver de minimal vedligeholdelse og har en lang levetid.

Få et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde

Ønsker du at høre mere eller vil du have et uforpligtende tilbud på varmepumper i Kolding eller omegn? Så kontakt os på 75 56 82 66 og 40 35 72 66 eller udfylde vores kontaktformular.