Har du spørgsmål? Ring på 75 56 82 66 Kontakt os Læs mere om os

Fjernvarme

Fjernvarme i Kolding

Fjernvarme er en noget billigere varmeløsning end gas- og olie-varme. Derfor er der også mange der bruger fjernvarme i Kolding som deres varmeløsning.

Udover at være en billigere løsning er det samtidig også en miljøvenlig form for opvarmning. Hos Kolding VVS er vi specialiseret i fjernvarme og fjernvarmeanlæg.

Det er de færreste der har godt styr på fjernvarme og fjernvarmeanlæg. Derfor rådgiver vi dig altid når du skal have et nyt fjernvarmeanlæg, på den måde er du sikret den bedste løsning som fokusere på energiforbruget, så du samtidig kan spare penge på dit varmeforbrug.

Vi udfører service, reparationer, udskiftning samt montering og installation af fjernvarmeanlæg i Kolding og omegn.

Alle vores VVS montører besider den nyeste viden indenfor fjernvarm, så du er sikret at arbejdet bliver udført med høj kvalitet.

Service af fjernvarmeanlæg

For at dit fjernvarmeanlæg fungere optimalt hele tiden, er det ligesom alt andet et krav at det bliver serviceret regelmæssigt. Vi anbefaler at få gennemgået ens fjernvarme installationer hvert andet år. 

Når du får lavet regelmæssigt serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg kan vi også opdage eventuelle skader eller fejl i god tid, dermed undgår du store og unødige udgifter senere.

Kontakt for mere info omkring fjernvarme og fjernvarmeanlæg

Ønsker du at bestille et servicetjek af dine fjernvarme installationer, skal du have installeret fjernvarme, har du brug for information omkring fjernvarme eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud så kontakt os på 75 56 82 66 eller 40 35 72 66.

Skal vi hjælpe dig?

VVS tegning

Kontakt Kim på:

Telefon 75 56 82 66
Mobil 40 35 72 66

Kontakt os her

Kolding VVS ApS

CVR: 77230610
Følg os på Facebook

Adresse

​Birkedam 10D,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 75 56 82 66
Mobil: 40 35 72 66
E-mail: Info@koldingvvs.dk