Kolding VVS er et mindre, men veldrevet VVS firma med mange år på bagen. Firmaet er stiftet tilbage i 1985 af Svend Pedersen og Jens Ole. Fra 1993 er virksomheden éjet og drevet af Svend Pedersen alene. I 2017 overtog Kim Siig firmaet.

Den nuværende ejer Kim Siig har været ansat i virksomheden siden 2003 og blev i 2000 udlært som energimontør. Kim har derfor et stort lokalt kendskab og et solidt fagligt niveau til at drive firmaet videre efter Svend Pedersen.

Svend er stadig ansat i firmaet som faglig ansvarlig og kontormand. Udover ejeren og den tidligere ejer er der i 2017 ansat energimontør Lasse Møller så vi nu i alt er 3 ansatte.

Alle arbejder ud fra de samme værdier som i lang tid har præget firmaet. Der ydes en høj grad af service og fleksibilitet. Arbejdet udføres efter de strengeste håndværksmæssige krav og i høj kvalitet. Vi møder til aftalt tid og afleverer altid vores arbejde i rengjort stand.

Selvom Kolding VVS er en ældre virksomhed har vi altid fingeren på VVS-pulsen og kan derfor altid tilbyde de nyeste og bedste løsninger indenfor VVS-branchen uanset opgavens art.