Har du spørgsmål? Ring på 75 56 82 66 Kontakt os Læs mere om os

VVS arbejde

 

VVS arbejde i Kolding og omegn

Vi har mange års erfaring med VVS arbejde hos Kolding VVS. I næsten 35 år har vi været opdateret på alt der rør sig i VVS branchen, så vores VVS arbejde altid lever op til de højeste standarder.

Vores kompetencer er mange og vi kan løse mange forskellige opgaver. Vores speciale er især inden for fjernvarme, men vi varetager også følgende VVS opgaver: 

 • Varmeanlæg
 • Pillefyr
 • Sanitet
 • Solvarme
 • Og meget mere
   
 • Derudover laver vi også almen vedligeholdelse, samt reparation og udskiftning af alle dine VVS installationer.

  Alt VVS arbejde i badeværelse og køkken

  Trænger dit køkken eller badeværelse til en større renovering eller udskiftning af armaturer, så er vi den helt rette samarbejdspartner.

  Kolding VVS står klar til at varetage alle VVS opgaver på dit badeværelse eller køkken. Vi udfører VVS arbejde på badeværelser, køkkener og andre vådrum for private, erhverv og offentlige institutioner. 

  Vi forstår hvor vigtigt det er at have et funktionelt badeværelse der lever op til dine behov. Vores mange års erfaring i VVS branchen gør at vi kan tilbyde dig den løsning der passer perfekt til dig. Etablering af et nyt badeværelse eller køkken er en stor investering og noget man skal have i mange år frem, derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at lave dit drømme badeværelse eller køkken.

  Vores VVS arbejde vil være i højeste kvalitet, og derfor bruger vi også kun de bedste materialer så du er sikret et flot resultat som kan holde mange år ud i fremtiden. Vi rådgiver dig også om dine muligheder for de bedste og mest energibesparende VVS installationer på markedet.

  Overholdelse af aftaler og service i top

  Hos Kolding VVS gør vi alt for at vores kunder altid får en god oplevelse i forbindelse med det VVS arbejde der bliver udført. For at sikre den gode oplevelse og service informere vi dig løbende under hele byggeprojektet, så du på den måde kan følge med i hvordan VVS arbejdet skrider frem.

  Derudover overholder vi alle vores aftaler. Det giver en tryghed for dig som kunde at du er garanteret af de aftaler der er lavet bliver fulgt.

  Få et uforpligtende tilbud på dit vvs arbejde

  Ønsker du at vide mere eller få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde i Kolding og omegn, så kan vi kontaktes på 75 56 82 66 eller 40 35 72 66. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

   

   

Skal vi hjælpe dig?

VVS tegning

Kontakt Kim på:

Telefon 75 56 82 66
Mobil 40 35 72 66

Kontakt os her

Kolding VVS ApS

CVR: 77230610
Følg os på Facebook

Adresse

​Birkedam 10D,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 75 56 82 66
Mobil: 40 35 72 66
E-mail: Info@koldingvvs.dk